Reméljük, mindenki jól érezte magát a hétvégén! 🌟 Nagy örömünkre szolgál, hogy november 11-én szombaton többen közülünk kilátogattak a DVTK-Mezőkövesd focimeccsre. Ez egy fantasztikus alkalom volt a közösségépítésre és a sport iránti szeretetünk megélésére.

A mozgás fontosságáról szeretnénk ismételten emlékeztetni mindannyiunkat. Nemcsak a testünknek, de a lelkünknek is jót tesz, és a sport egy kiváló eszköz a közösségépítéshez. A szombati esemény is remek példa arra, hogyan tud egy focimeccs összehozni embereket, és erősíteni a barátságokat.

A keresztény nevelési elvek alapján olyan értékeket közvetítünk, mint a kötelességtudat, a segítőkészség és a szeretet. A sportban rejlő lehetőségek kihasználása kiváló módja annak, hogy ezeket az értékeket a mindennapi életünk részévé tegyük.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen, és biztatjuk a további közös programokon való részvételre. Az iskolai életünknek és közösségünknek ezek a pillanatai segítenek bennünket abban, hogy összetartóbbak és erősebbek legyünk.