Iskolánk 8. osztályos tanulója, Stuller Zsombor 1. helyezést ért el az országos rajzpályázaton. Felkészítő tanára Fenyvesiné Csák Zsuzsanna tanárnő volt.

2023. végén a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia rajzpályázatot hirdetett „Krisztus a jövőnk” címmel, Őszentsége Ferenc pápa 2023. április 28-30 közötti magyarországi látogatásához kapcsolódóan.

A díjakat Dr. Veres András megyéspüspök, az MKPK elnöke adta át. Az ünnepséget további program követte, látogatás a Zene Házában.

Dr. Veres András megyéspüspök köszöntője:

Örülök, hogy meghallottátok ezt a felhívást. A Szentatya magyarországi apostoli látogatásával kapcsolatban a felnőttek benyomásairól, tapasztalatairól sokat tudunk, ám bennünket az érdekelt, hogy ti gyermekként hogyan láttátok a pápát. Ez a pályázat, az elkészült alkotások is segítenek abban, hogy ez a jelentős esemény, a Szentatya magyarországi útja még jobban megmaradjon az emlékezetünkben”.

Köszöntője végén püspök atya megköszönte a tanároknak, hogy felkészítették a gyerekeket, a diákoknak pedig az aktív részvételt.

image13

kép 1 / 11

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük